четвер, 26 січня 2017 р.

                                          Бізнес – центр навчається.

       26 січня розпочалися заняття  Чутівського районного центру бізнес-освіти учнівської молоді на базі Полтавської Державної Аграрної Академії за програмою «Створи своє підприємство». Програма передбачає опанування учнями методики створення бізнес-плану, визначення підприємницьких здібностей школярів, проведення маркетингових досліджень, визначення базової стратегії бізнесу, порядок заснування і реєстрації фірми, презентацію розроблених бізнес-планів. Заняття будуть проходити у вигляді лекцій, практичних занять, тренінгів, екскурсій.
        У ПДАА нас тепло зустріли на кафедрі економіки та менеджменту. Перша лекція була присвячена формуванню та обґрунтуванню бізнес-ідеї. Далі для нас провели екскурсію по території академії. Ми відвідали інститут агрономії, віварій, кафедру хірургії, де лікують тварин. Велике враження залишилось після огляду тренажерного залу,  музею гирьового спорту, де знаходиться найбільша в Європі колекція гир. Наступне заняття було присвячене розробці бізнес-ідеї.  Кожен з учнів отримав домашнє завдання.

       Перший день навчання виявився надзвичайно насиченим. Учням сподобалась система роботи, відношення викладачів, програма занять.


2 коментарі:

  1. Добры дзень, усе, я Адрык Вадзім, які жыве ў горадзе Курган, хачу падзяліцца з вамі ўсім пра тое, як містэр Бенджамін дапаможа мне атрымаць крэдыт у 15 000 000,00 рублёў, каб пачаць сваю дастаўку харчовых напояў пасля таго, як я працую некалькі гатэляў тут, у Кургане, проста зарабляць на жыццё, але пры гэтым у мяне ўсё яшчэ ўзнікаюць цяжкасці з аплатай арэнднай платы, але я дзякую Богу, што цяпер я працую самастойна з 5 працаўнікамі, якія працуюць на маёй апецы. Проста, калі вы шукаеце фінансавую свабоду, я параю вам звярнуцца да містэра Бенджаміна з гэтым электронным лістом ніжэй і нумарам прыкладання. Lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити