середу, 18 січня 2017 р.

                     Навчаємо за сучасними технологіями.

      Єдиний в Полтавській області бізнес-центр учнівської молоді районного масштабу працює лише на базі шкіл Чутівщини. Працює, до речі, успішно вже на протязі 12 років. За цей час близько 200 старшокласників отримали підготовку за програмою «Створи своє підприємство». Крім навчання в Обласній школі бізнесу, що працювала на базі ПІЕМ «Світоч» та КНТУ ім. Бугая, слухачі центру були переможцями Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України», «Молодь тестує якість». З 2013 року команда «Форест» - постійний переможець обласного чемпіонату з підприємництва «Крок до бізнесу», учасник українсько-польського проекту «Шкільна академія підприємництва-2». З 2015 року учні Чапаєвської школи – активні учасники Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми». У 2016 році учень Литвиненко Владислав став фіналістом турніру.
     З кожним роком у підготовці учнів до підприємницької діяльності намагаємось більше використовувати найсучасніші інтелектуальні технології. Дітям це подобається. Вони із захопленням працюють з економічними програмами, що симулюють діяльність фірм.
     18 січня в Чапаєвській школі розпочав роботу районний бізнес-турнір «Стратегія фірми - 2017». Виявили бажання брати участь 72 учні із Чапаєвської, Чутівської, Новокочубеївської. Василівської, Артемівської,  Филенківської та Кочубеївської шкіл. Для проведення навчального етапу турніру з Києва був запрошений генеральний директор Компанії Інтелектуальних Технологій Паздрій В.Я. В процесі навчання учні опанували методику роботи з бізнес-симуляцією «VIAT+», зареєструвались і будуть протягом місяця працювати по даній програмі під керівництвом  директора КІНТ. З 20 лютого бажаючі зможуть зареєструватися на Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми – 2017».
   В цьому навчальному році центр продовжить свою роботу по вивченню підприємництва в Полтавській Аграрній Академії.

    Звичайно ж кожна корисна справа тільки тоді може бути успішно завершена, якщо вона має підтримку, в тому числі і матеріальну. Від імені дітей, їх батьків, від себе особисто дозвольте подякувати тим людям, які виявили бажання і знайшли можливість допомогти нам в організації проведення навчального турніру. Це голова районної ради  Филенко В.М., голова Чапаєвської сільської ради Штепка В.В., місцевий фермер Повшенко В.П. депутат обласної ради Порохня О.І. Добро завжди пам’ятається довго, особливо тими, для кого воно зроблене. Інвестування в підростаюче покоління – справа благодійна і далекоглядна. Впевнена, що для учнів ви є зразком по відношенню до людей і в майбутньому вони чинитимуть так само. 











Немає коментарів:

Дописати коментар