четвер, 24 квітня 2014 р.

Гра "Лідери" на тренінгу "Принципи активного навчання. Гра "CASHFLOW".




     У рамках реалізації  завдань українсько-польського проекту"Шкільна підприємницька академія -2" 10 квітня 2014 року в приміщенні ПОІППО ім. М.В.Остроградського відбувся тренінг "Принципи активного навчання. Гра "CASHFLOW".
   Учасниками стали члени та керівники учнівських клубів підприємництва Полтавської області. Присутніх привітала проректор з науково-методичної роботи Кирилюк М.В. Тренери ШкоденкоЛ.В. та Новак О.О. познайомили гравців із особливостями проведення економічної гри"CASHFLOW".
    Майже 2 години тривала запекла боротьба, адже кожна команда намагалась якнайшвидше вийти із кола "щурячих перегонів" на "широке коло".
      В результаті підведення підсумків команда Чапаєвської школи "Лідер" у складі капітана команди Гавриленко Ірини, членів команди Павленко Марини, Моргачової Марії, Квартник Власти, Антоненка Максима та Луценка Андрія вийшла на ІІ місце. "Щиро вітаємо команду !!!


 Виступає Кирилюк М.В.
 Тренери команди Шаптала Л.С. та Чернобай Н.В.
 Команда готова до гри.
 Ми захищаємо Чутівський район.
 Гра проходить успішно!
 Свої знання ми отримали у ШКП "Позитив".
ІІ місце!!! Задоволені всі!!!


Обласний чемпіонат з підприємництва "Крок до бізнесу".

20 березня 2014 року в ПУЕТ пройшов обласний чемпіонат з підприємництва "Крок до бізнесу". На змагання прибули 19 команд із різних куточків Полтавщини. Команда Чапаєвської школи "ФОРЕСТ" вийшда у півфінал, а у фіналі за результатами гри посіла почесне ІІ місце, поступившись лише команді Полтавської гімназії №17. Щиро вітаємо свою команду, дякуємо за прекрасну гру.



 Перед початком гри.
 Команда"Форест" налаштована на перемогу.
 Учасники обласного чемпіонату.
 Ура!!! Ми вийшли у фінал!!!
 Настанови перед початком фінальної гри.
 Гра починається!
Учасники фіналу.










Ми вибороли ІІ місце у обласному чемпіонаті з підприємництва "Крок до бізнесу"!





Районний семінар з економіки в Чапаєвській школі.

          13 березня в школі відбувся районний семінар вчителів економіки на тему "Використання економічних ігор в процесі навчання економіки. Гра "Стоп-міні-4", а також проведено районний етап чемпіонату з підприємництва "Крок до бізнесу". 
           Вчителі ознайомились із правилами гри, можливостями використання елементів гри на уроках економіки. Команди учнів Новокочубеївської, Чутівської та Чапаєвської шкіл змагались в управлінні діяльністю супермаркетів.
           Нашу школу захищала команда "Форест", до складу якої ввійшли члени ШКП "Позитив" Гавриленко Ірина, Моргачова Марія, Павленко Марина та Квартник Власта. Дівчата показали цікаву і захоплюючу гру, професійно обігравши команди суперників. Вони отримали право представляти район на обласних змаганнях. 


 Йдуть змагання.
 Змагаються вчителі.
 Приймається важливе рішення.
 Команда"Форест" - переможці!!!







Учасники районного етапу чемпіонату з підприємництва "Крок до бізнесу"

Немає коментарів:

Дописати коментар