вівторок, 24 лютого 2015 р.

Вчимося бути підприємцями.

          З великим задоволенням учасники ШКП "ПОЗИТИВ" зустріли запрошення на участь у ІІ Всеукраїнському бізнес-турнірі "Стратегія фірми-2015", який розпочав свою роботу 9 лютого по 4 квітня 2015 року.



       Зареєструвались на гру 9 учнів. З 16 лютого почалась гра, в якій треба брати участь кожного дня. Всього по Україні зареєструвалось більше 700 гравців, які були поділені у групи по 100 чоловік.
         За 5 днів гри кращі результати показують Луценко Андрій (10 місце у групі), Слоква Анастасія (46 місце у своїй групі), Квартник Власта (56 місце).
 Щиро вітаємо своїх друзів із хорошою грою, бажаємо успіхів!!! 

Якщо ми вас зацікавили, запрошуємо на
Офіційна сторінка турніру: kint.com.ua
ВКонтакті:vk.com./strategyfirm

вівторок, 3 лютого 2015 р.

Готуємось до обласного чемпіонату "Крок до бізнесу"

         Визначена дата проведення в цьому році чемпіонату області з основ підприємництва "Крок до бізнесу". 19 березня 2015 року. ШКП "Позитив" планує знову як і в тому році виставити свою команду  для участі у змаганнях. Склад команди доведеться змінити, поповнивши новими учасниками, адже члени минулорічної команди закінчили школу.
         Ми вже почали готувати нову команду, яка залишає назву "Форест". Учасники діляться на 4 команди, до яких включені і батьки учнів. Гра проходить у так званому заочному режимі.